Prodaje se jednosoban, funkcionalan, moderan stan na Dorcolu na teritoriji opstine Stari grad u blizini Skadarlije, Bajlonijeve pijace i Crkve Aleksandra Nevskog.
Stan je u niskom prizemlju. Dvostrano je orjentisan, visina zidova 2,80 m. Ima funkcionalan raspored. Renoviran pre par godina. Prostorije: antre, kuhinja, kupatilo, soba. Kuhinja i kupatilo imaju prirodnu ventilaciju a soba dva prozora ka dvoristu. Uknjizen je na 25m2, a ima merenih 30m2. Izdaci za racune su niski, jer je uradjena unutrasnja termo-izolacija a koristi se TA grejanje. Stan ima interfon, telefon, klimu, kablovsku, tv i internet. U stanu ostaju kuhinjski elementi, bife i police za knjige Pogodan je i za izdavanje.
Nalazi se u trecoj parking zoni.
U blizini je javnog gradskog prevoza ( 37, 79, 2, 5, 10, 26 ), pijace, velikog broja prodavnica, pekara, apoteka, vrtica, skola ( OS Skadarlija, Baletska skola Lujo Davico, Prva gimnazija ), mesta sa kulturnim sadrzajem ( Bitef teatar, Muzej nauke i tehnike ). Cena 55.500 €. Moguca zamena za stan sa terasom. Vlasnik 063/357-611